top of page

Nytt år, även i ateljén

Ateljé Almqvist unnade sig själv ett nytt, fint skrivbordsunderlägg i julklapp, så att illustrerandet inte ska störas av irritation över att underlägget är fult, uppvikt i kanten och dessutom har ett hack (jag råkade klippa i det en gång).


Så nu är jag i full gång igen i ateljén! Mest glädje gav Den gamla eken mig. Den har väntat så länge på att få komma ut. Alldeles strax ska den bli färglagd också. Den ska bli bakgrund till ett släktträd, som jag håller på med till barnen.
Fast...det var så otroligt roligt att rita Edens lustgård, och att se den "poppa" ut från en svart bakgrund, var helt magiskt! Jag har stora planer för Edens lustgård. Men säg mig, i vilket utförande skulle DU vilja se Edens lustgård? Som en enorm affisch? Svart bakgrund på en tygkasse? Som tryck på en mugg?


Hör av dig med dina förslag!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page